Senssion pargas

Eroottinen kemi..

Isopylly amarillo helsinki ikäraja

isopylly amarillo helsinki ikäraja

Kärpäsen Tiistai, baari ja Club avoinna klo 21-04 ja menossa luonnollisesti mukana Club After Dark! Vai haluatko kenties vain tutustua uusiin tyyppeihin? Brooklyn lager, sommersby plo. Koko illan kestävä elämys tarjoaa herkuttelua, viihdettä ja paljon iloisia yllätyksiä! NPG tarjoaa maamme parhaita yökerho- ja ravintolaelämyksiä, elämyksiä ja kohtaamisia. Tyyliltän Amarillo on raikas ja reilu, mutkaton ja energinen. Kärpäsen Lauantai Baari ja Club avoinna klo 21-04 ja menossa luonnollisesti mukana Club After Dark! Vuonna 2001 avattu Baarikärpänen on eräs Helsingin yöelämän klassikoista. Kärpäsen Torstai, baari ja Club avoinna klo 21-04 ja menossa luonnollisesti mukana Club After Dark! Erillisessä karaoke-tilassa päsee laulamaan klo 22 alkaen! Komeat hampurilaiset, tirisevät fajitakset, burritot, reilut pihvit ja muut herkut ovat huurteisen El Grande -oluen lisäksi Amarilloa aidoimmillaan. Laskun voi lähettä myös sähköpostilla osoitteeseen Mikäli verkkolaskujen lähetys ei ole mahdollista, pyydämme lähettämän paperiset laskut alla olevan linkin ohjeen mukaisesti. Tapahtumat, jalmarin Jatkot Kevät 2019 / Tursajaisten viralliset jatkot. Amarillo uudistuu ja pian jokainen ravintola on young, fresh and new. Ainutlaatuista kokemusta kaipaavan kannattaa varata paikkansa The Tableen. Klubi-iltoja, juomapelejä ja teemabileitä Baarikärpäsessä jokainen ilta on ainutlaatuinen. isopylly amarillo helsinki ikäraja isopylly amarillo helsinki ikäraja

Amarillo: Isopylly amarillo helsinki ikäraja

Amarillo uudistuu ja pian jokainen ravintola on young, fresh and new. Amarillo yhdistä niin ystävät kuin tuntemattomat ja saa jengin viihtymän saman pöydän äressä. Amarillo on raikas ja reilu, mutkaton ja energinen.

Girl: Isopylly amarillo helsinki ikäraja

Helsinki, keskiviikkoisin opiskelijoiden täyttämä lävä, jossa laimea olut ja mauton siideri on halpaa juuri tällöin. 4.Millionares Club (Milli klubi). Helsinki, ikäraja on aika korkealla, koska baari on sisältä casinomaisen kaunis. Baariin kumminkin päsee jos on oikean.

Isopylly amarillo helsinki ikäraja - Amarillo, Joensuu

Tule testaamaan, viihtymän ja löytämän uusia frendejä! Varaa pöytä, tilaa uutiskirje, kaikkien uutiskirjeen tilaajien kesken arvomme kuukausittain ravintolalahjakortteja. Jos olet sinkku tai sinkkumielinen tyyppi, kannattaa suunnata Kärpäseen perjantaina.4.2019 löytämän se, mitä olet etsimässä! Kärpäsen Maanantai, baari ja Club avoinna klo 21-04 isopylly amarillo helsinki ikäraja ja menossa luonnollisesti mukana Club After Dark!

0 Svar till “Isopylly amarillo helsinki ikäraja”

Jätä vastaus

Sähkö posti osoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *